Kërkoni punë

Korporata LIRIDONI DISTRIBUTION SH.P.K. është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, e organizuar në katër (4) njësi në qytete të ndryshme të Kosovës, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë, me qëllim të plotësimit të vendit të punës me datë 24 gusht 2023, shpall këtë:

K O N K U R S

Për pozitën:

Arkatar/e – Një (1) pozitë

Vendi i Punës: Prishtinë

Detyrat kryesore

 • Është përgjegjës / e për arkën e ndërmarrjes;
 • Bën barazimin në baza ditore me shoferët e ndërmarrjes;
 • Regjistron dhe raporton për shpenzimet të cilat paguhen në kesh;
 • Poston faturat e hapura (Faturat shitëse, kthimet, lëvizjet interne);
 • Mirëmban faturat dhe dokumentet burimore në dosje dhe sigurohet që ato janë të plota;
 • Raporton te menaxherja lidur me faturat borxh.
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera të caktuara nga menaxhmenti.

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar nivelin e studimeve Bachelor;
 • Të ketë së paku një (1) vit përvojë në të njëjtin profil pune;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i/e gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

Ne ofrojmë

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Punë nga e hëna në të premten;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës.

Aplikimin tuaj mund ta bëni në këto forma:

CV-në dhe dëshmitë mbi përvojën tuaj mund t’i dërgoni në adresën elektronike: info@liridoni-kos.com të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni;
mund të paraqiteni për plotësimin e aplikacionit në objektin e LIRDONI DISTRIBUTION SH.P.K. në Magjitralen Prishtinë – Ferizaj, km.7, Llapnasellë, Graçanicë, ose
duke plotësuar të dhënat tuaja përmes linkut në vijim: https://liridoni-kos.com/sq/karriera-liridoni-distribution/ .
Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 07.09.2023 në ora 17:00. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
7 October, 2023
LIRIDONI DISTRIBUTION
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1989
Telefoni
038 600 501 038 600**** Shfaq
Vendndodhja
Graçanicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Field Officer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
15 Shtator, 2023 nga Help in Kosovo
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Market Analyst
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
8 Shtator, 2023 nga KRKA
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Operator në etiketim
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga Marketing & Distribution
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Punë të përgjithshme
31 Gusht, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Ndihmës Magazinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Sektoriste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Arkëtare
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023