Kërkoni punë

Pozita:

Arkatar/e

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të Cineplexx në Prizren!

Gjithçka që ju duhet të ofroni është

  • Vullnet pune
  • Shkathtësi organizative dhe komunikimi
  • Vetiniciativë
  • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie ndërkombëtare dhe
  • Të punoni në ekip

Çka ofrojmë ne?

  • Një ambient argëtues të punës
  • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi
  • Mundësi avancimi ne karrierë dhe
  • Shërbime shtesë nga kompania

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni në këtë e-mail: cineplexx.prizren@cineplexx.eu.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Cineplexx Kosova
Shikoni profilin
Industria
Argëtim
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkatare
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Xharra Group
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Vende pune në market
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga My Market
I vlefshëm deri më: 30 October, 2023
Biletar/e
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Cineplexx Kosova
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023