Kërkoni punë
15 Shtator, 2023

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Mbyllja e shitjeve
  • Ofrimi i një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit
  • Ruajtja e të dhënave të shitjeve

Kriteret

  • Aftësi të mësoj shpejt
  • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
  • Përshtatshmëria

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi kontaktoni në numrin 049 888 285.

Vendi i punës: Çagllavicë

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 October, 2023
Union Trading
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 888 285 049 888**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Kamarier/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Shankist/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023