Kërkoni punë

KONKURS PUNE

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita:

Arkatare

Kategoria: Arkatare

Kualifikimet e kërkuara

  • Përvojë pune në arkë
  • Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë
  • Të respektohet orari i punës
  • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Industria
Shitje
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Field Officer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
15 Shtator, 2023 nga Help in Kosovo
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Market Analyst
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
8 Shtator, 2023 nga KRKA
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Operator në etiketim
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga Marketing & Distribution
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Punë të përgjithshme
31 Gusht, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Ndihmës Magazinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Arkatar/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga LIRIDONI DISTRIBUTION
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Sektoriste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023