Kërkoni punë

“Mobileria DONI-SH” shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës për këto pozita:

Arkitekt

Të interesuarit/at te kontaktojnë në ketë numër: +383 44 677 851 (viber).

Konkursi është i hapur deri më datën 08.10.2023

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh, si dhe Fushë Kosovë.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 October, 2023
Mobileria DONI-SH
Shikoni profilin
Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 677 851 044 677**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë