Kërkoni punë

Kompania ROYAL R Shpk shpall konkurs për pozitë

Arkitekt – Dizajn Interier

ROYAL është në kërkim për profesionistë dhe entuziastë që t’i bashkangjiten ekipit tonë në pozitën Arkitekt/e për projektin e hotelit me brend ndërkombëtar me 5 yje.

Kandidatët e interesuar duhet të plotësojnë kushtet e më poshtme

 • Të ketë paraqitje profesionale
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e projektit
 • Matja ne Terren
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i ekzekutimit të projekteve ne terren
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore per punet e perfunduara
 • Të ketë njohuri në programet si: ArchiCAD, AutoCAD dhe Programet e Office
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekte
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë përvojë në matje dhe pergatitje të projektit për implementim
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze

Kualifikimet arsimore dhe shkathësitë

 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë
 • Përvojë të gjerë me Autocad dhe Microsoft Office
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B

Vendi i punës: në Prishtinë dhe në teren sipas kërkesave të kompanisë

Orari i Punës, në kohë të plotë

CV-në dhe Portfolion, dokumentet e shkollimit, referencat e punës, përvojat e mëparshme, tuaj duhet ta dërgoni përmes butonit Apliko tani.

Të gjithë ata që konsiderohen se janë të kualifikuar për pozitën e kërkuar do të futen në listën e ngushtë dhe do të ftohen në intervistë!
Për çdo paqartësi mund të na shkruani në rrjetet tona sociale apo të kontaktoni në: +383-49-795-795.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
11 October, 2023
Royal R Prishtinë
Shikoni profilin
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 795 795 049 795**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkitekt/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
20 Shtator, 2023 nga Solid Group Shpk
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Inxhinier të Makinerisë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Arkitekt
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
11 Shtator, 2023 nga Mobileria DONI-SH
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
7 Shtator, 2023 nga Versa Engineering
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
6 Shtator, 2023 nga M-Technologie
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023