Kërkoni punë
25 Gusht, 2023

Shpallje për vende të lire pune

2 Asistente Administrative

Përgjegjësitë dhe detyrat

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim
  • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues; Mirëpret dhe shërben klientët
  • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave; Pranon telefonatat dhe drejton ato tek personat përgjegjës
  • Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale; Koordinon takimet në mes punonjësve me palët e treta
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës

Kualifikimet e kërkuara

  • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet shkollimi i lartë; Njohje të gjuhës angleze e perferushme
  • Përvojë pune në administratë
  • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi; Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
  • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office

Aplikoni duke dërguar CV dhe dokumentet e tjera në e-mailin gavdyli@io-ks.com, duke cekur ne subject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 24.09.2023 ora 16:00

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
24 September, 2023
InfoSoft Office
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1997
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Asistente Administrative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Junior CRM Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
28 Gusht, 2023 nga GDS DATA LLC
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Help Desk
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
24 Gusht, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Administratore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
24 Gusht, 2023 nga Solid Group Shpk
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)