Kërkoni punë
26 Tetor, 2023

Agjensioni Turistik Raci Travel shpall konkurs per poziten:

Asistente Administrative në Agjension Turistik

Kriteret e punës
  • Njohuri te punes ne agjension turistik (preferohet)
  • Komunikim të mirëfilltë me klientë
  • Aftesi kompjuterike – njohuri bazike
  • Shkathtesi ne komunikim
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Aftesi pune nen presion
Detyrat
  • Menaxhimi i kerkesave te klienteve
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në grup.
  • Rezervimi i biletave te aeroplanit / aranzhmaneve turistike sipas kerkeses
  • Komunikim me klient në lidhje me kërkesat e tyre, në rrjete sociale dhe aplikacione të ndryshme,

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-ne email: info@racitravel.ch

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
8 December, 2023
Raci Travel
Shikoni profilin
Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Themelimi
2005
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende të lira pune
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)