Kërkoni punë
18 Shtator, 2023

2 Pozita – Asistente e Shitjes (Femra)

1 Pozitë: Lokacioni – Prishtina Mall

1 Pozitë: Lokacioni – Grand Store

Rregullat dhe Përgjegjësitë

  • Respektimi i rregullave dhe urdhërave që i përcaktohen nga personat përgjegjës
  • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës
  • Rekomandim, përzgjedhje dhe ndihmon në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve

Kualifikimet

  • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm
  • Përvojë pune në pozitë të njejtë ose ngjajshme
  • Ndihmon njohja e gjuhësangleze

Kushtet:

Orari: 7 orë ne dite. 6 Dite te javes.

Aplikimi

Kandidatet e interesuara mund të aplikojnë duke dërguar CV-ne dhe dokumente të tjera duke klikuar butonin Apliko tani.

I lusim aplikantet qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën dhe lokacionin për të cilën aplikoni.

Orchestra Kosovë – Magj. Prishtine- Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë.

TEL:+383 (0) 49 64 74 74.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
18 October, 2023
Industria
Shitje
Telefoni
049 402 555 049 402**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse Online
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Agjent i Shitjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Shtator, 2023 nga HEALTH PHARMA
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Shitje
20 Shtator, 2023 nga CEO KOS
I vlefshëm deri më: 6 October, 2023
Asistent/e të Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Startech
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Shitës në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
18 Shtator, 2023 nga Auto Llapi
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Account Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Zero Pozitive
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shitës Ambulantiv
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga UJË ZAJQECI
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent i Shitjes në Teren
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e pjesshme (Part Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga Terranova Kosova
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023