Kërkoni punë

Përmbledhje

4 Stinët është lokal me koncept unik, ku shërbimi i shpejtë i kafesë dhe embëlsirave gjithmonë të freskëta gërshetohen me kuzhinën e shijshme moderne.
Ambienti i ngrohtë dhe shërbimi cilësor do t’ju bëjnë të ndiheni gjithnjë rehat!

4 Stinët është në kërkim të anëtarëve të rinj t’i bashkohen ekipit tonë.

Pozita: Banakier/e
Lokacioni: Arbëri, Prishtinë
Orari i punës: Full-time (Orar i plotë)
Data e hapjes: 15/03/2023
Data e mbylljes: 30/03/2023

Si Banakier/e detyra juaj kryesore është të përgatisni dhe t’u shërbeni klientëve kafe dhe pije të tjera. Ju do të jeni përgjegjës për të siguruar që çdo pije të jetë bërë me cilësinë më të lartë dhe të përmbushë pritshmëritë e klientit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Përgatitja dhe shërbimi i kafesë dhe pijeve të tjera
 • Përdorimi i pajisjeve të kafesë
 • Menaxhimi i inventarit dhe furnizimeve
 • Mirëmbajtja e pajisjeve
 • Ofrimi i shërbimit të shkëlqyer ndaj klientit
 • Krijimi dhe promovimi i pijeve të reja

Kriteret

 • Njohuri në përgaditjen e kafesë
 • Aftësitë e përgatitjes së pijeve
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit
 • Aftësitë për të kryer shumë detyra
 • Pastërtia dhe higjiena
 • Aftësitë e menaxhimit të kohës

Të interesuarit për këtë pozitë duhet të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
30 March, 2024
4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 807 010 049 807**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende pune në gastronomi
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
13 Shtator, 2023 nga Gizzi Grill
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Kamarier/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
8 Shtator, 2023 nga GJIKS & CHICKS
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Shankist/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Enëlarëse
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Kamarier/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Ndihmës/e në Kuzhinë
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Ndihmës Kuzhinier
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Restaurant Metropol
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Vende pune në Bowling
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
28 Gusht, 2023 nga BO BOWLING
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Vende pune në gastronomi
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
17 Gusht, 2023 nga Balcony B Street
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023