Kërkoni punë

Pozita:

Bileter/e

Keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? Atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të Cineplexx në Prizren!

Gjithçka që ju duhet të ofroni është

  • Vullnet pune
  • Shkathtësi organizative dhe komunikimi
  • Vetiniciativë
  • Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie ndërkombëtare dhe
  • Të punoni në ekip

Çka ofrojmë ne?

  • Një ambient argëtues të punës
  • Kushtet e punës sipas ligjeve të Kosovës në fuqi
  • Mundësi avancimi ne karrierë dhe
  • Shërbime shtesë nga kompania

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni në këtë e-mail: cineplexx.prizren@cineplexx.eu.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Cineplexx Kosova
Shikoni profilin
Industria
Argëtim
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende pune në market
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Shtator, 2023 nga My Market
I vlefshëm deri më: 30 October, 2023
Arkatar/e
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Cineplexx Kosova
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023