Kërkoni punë

KONKURS PUNE

Pozita: Depoist

  • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemonartikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
  • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
  • Paketon, palon dhe vendos tiketa, çmime;
  • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
  • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
  • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M)

Paga dhe kushtet e pune te kenaqshme.

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën: ks@arteg.al

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
24 September, 2023
Industria
Shitje
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Depoist
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Ndihmës Magazinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023