Kërkoni punë
5 Shtator, 2023

Korabi Puratos është kompania më e madhe në vend që merret me shitjen e lëndës së parë për pasticeri, gelateri dhe për prodhimet e furrave të bukës.

Për shkak të rritjes së përgjithshme si kompani jo vetëm në shitje por edhe në prodhim, ofrojmë vende të lira pune si:

Drejtor i Shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Merr masat e nevojshme për të realizuar objektivat e kompanisë duke marrë eficencën maksimale nga cdo punonjës të ekipit të tij
 • Përgjiigjet për vendosjen e objekivave të shitjes për çdo rajon shitje të ndarë me muaj bazuar në analizat e tregut, rajoneve, kanaleve e klintëve
 • Mbanë në monitorim të vazhdueshëm tregun dhe ndërton sistemin me të përshtatshëm për të arritur objektivat e caktuara
 • Të kontribojë në hartimin e strategjisë së shitjes për kompaninë
 • Caktimin e buxheteve, parametrave, specifikimet e performancës dhe vlerësimet e shitjeve
 • Rritja e shitjeve të produkteve dhe zgjerimi i tregut
 • Gjetja e klientëve të rinjë potencial dhe lidhja e kontratave të bashkëpunimit
 • Mirëmbajtja e marëdhënjeve të mira me klientët aktual
 • Kalkulimi i targeteve të arritura dhe aplikimi i bonuseve për forcën shitëse
 • Raportimet rutinore tek bordi mbi rezulatet e shitjeve
 • Detyra të tjera siç mund t’i caktohen nga mbikëqyrësi

Kualifikimet

 • Diplomë universiteti në drejtimet Ekonomike, Menaxheriale
 • Përvojë pune
 • Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe prezantimi
 • Aftësi të menaxhimit dhe lidershipit

Të interesuarit le të dërgojnë CV me të dhënat tyre përmes butonit Apliko tani, ndërsa për informata të tjera le të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049468444.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i lartë (Senior-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 October, 2023
Korabi Corporation
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 468 444 049 468**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse Online
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Agjent i Shitjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Shtator, 2023 nga HEALTH PHARMA
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Shitje
20 Shtator, 2023 nga CEO KOS
I vlefshëm deri më: 6 October, 2023
Asistent/e të Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Startech
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Asistente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
18 Shtator, 2023 nga ORCHESTRA
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Shitës në dyqan
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
18 Shtator, 2023 nga Auto Llapi
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Account Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Zero Pozitive
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shitës Ambulantiv
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga UJË ZAJQECI
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent i Shitjes në Teren
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023