Kërkoni punë
18 Shtator, 2023

KONKURS PËR VEND TË LIRË TË PUNËS

Pozita (2) Edukatore për grup moshën 4-6 vjeç me orar të plotë të punës

Pozita: (2)Edukatore për grup moshën 0-3 vjeç me orar të plotë të punës

Kërkesat që duhet të plotësojnë kandidatet

 • Të zotërojë diplomë të Fakultetit të Edukimit (programi parafillor) ose Shkolla e lartë pedagogjike
 • (drejtimi për edukatore) ose (Përkujdesja dhe Mirëqenia e Fëmijëve).
 • Njohja e gjuhes Angleze
 • Eksperiencë pune
 • Kualifikime shtesë përbëjnë avantazh

Kërkesa të përgjithshme

 • Të jetë serioze dhe e përkushtuar në punë
 • Të jetë e qetë, e duruar dhe e dashur me femijët
 • Të jetë kreative dhe të ketë aftësi organizative
 • Të jetë e aftë të punojë në grup
 • Përparsi kanë kandidatet të cilat nuk janë në mardhënje pune në ndonjë institucion

Kushtet që ne ofrojmë

 • Ambiente bashkëkohore
 • Kushte pune optimale
 • Korrektësi dhe seriozitet
 • Zhvillim në karrierë duke përfshirë trajnime dhe ëorkshope

Të gjitha dokumentet duhet të dorëzohen duke klikuar butonin Apliko tani.

Për intervistë do të ftohen kandidatet të cilët i plotësojnë më së miri kushtet sipas konkursit.

Konkursi është i hapur nga data 18.09.2023 deri më 18.10.2023.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
18 October, 2023
AKADEMIA LAPSI
Shikoni profilin
Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 608 616 045 608**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Edukim & Trajnim
15 Shtator, 2023 nga Help in Kosovo
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Ndihmëse Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
11 Shtator, 2023 nga Kopshti AMA
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Edukatore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
6 Shtator, 2023 nga Kopshti Mjalta
I vlefshëm deri më: 6 October, 2023
Shofer/Merchandiser
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Edukim & Trajnim
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Edukim & Trajnim
25 Gusht, 2023 nga Kolegji Universum
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Edukim & Trajnim
25 Gusht, 2023 nga Kolegji Universum
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023