Kërkoni punë
11 Shtator, 2023

POZICION I LIRË: Ekonomist/e (smart-working)

T.A.L.I.S KOSOVO pjesë e rrjetit TALIS me seli në Shqipëri dhe Kosovë shpall vendin e lire të punës për pozicionin Ekonomist/e.

Detyrat kryesore të pozicionit përfshijnë

  • Monitorimin dhe analizën e performancës financiare të shoqërisë
  • Përgatitjen e raporteve financiare dhe analizave të nevojshme
  • Zhvillimin dhe implementimin e strategjive financiare për përmirësimin e efikasitetit dhe rritjen e fitimit
  • Përditësimin dhe mbikëqyrjen e sistemeve të kontabilitetit dhe financave

Kualifikimet e kërkuara përfshijnë

  • Përvojë pune e konsiderueshme në fushën e ekonomisë dhe financave
  • Përvojë në menaxhimin e financave të ndërmarrjeve me ndërprerësi
  • Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe të raportimit
  • Njohuri të thellë të ligjeve dhe rregullave financiare në Kosovë
  • Aftësi të mira të komunikimit në gjuhën italiane

Nëse jeni i/e kualifikuar dhe interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke klikuar butonin Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
30 September, 2023
TALIS Kosovo
Shikoni profilin
Industria
Konsulencë & Strategji
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Administratë
18 Shtator, 2023 nga Vamed Services Kosovo
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Kontabilist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
18 Shtator, 2023 nga AB BAJRAMI SHPK
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
13 Shtator, 2023 nga Biohit MDS
I vlefshëm deri më: 13 October, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga cybermaniaks
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Kontabilist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga JYSK
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga Kosova Education Center
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Assistant Auditor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Finance Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Manaferra
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Ekonomist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023