Kërkoni punë

Kompania EJONA me seli ne Peje kerkon: Faturist/e.

Detyrat

  • Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë;
  • Bën porosinë e mallrave

Kualifikimet

  • Ekonomist/e
  • Përvojë pune minimum 1 vit në shitje/faturim;
  • Njohja e programeve te MS Office(Excel, ëord etj.)
  • Njohja e programit te kontabilitetit PRO DATA
  • Patentë shoferi (Kategoria B)

Te interesuarit te dergojne CV-ne përmes butonit Apliko tani ose te paraqiten ne zyret tona ne Zahaq, Peje.

+38349137987

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
30 September, 2023
Industria
Produkt & Shërbim
Themelimi
1990
Telefoni
049 137 987 049 137**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë