Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

Kushtet që duhet të përmbush kandidati/ja

 • Të ketë të paktën 1+ vit përvojë pune në fushën e dizajnit grafik
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në përdorimin e programeve Adobe (Photshop, Ilustrator, InDesign)
 • Të ketë njohuri bazike në Adobe Premier ose Adobe After Effects
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve Office 365
 • Të jetë i vëmendshëm në detaje dhe të jetë kreativ
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Shqipe
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Angleze
 • Të jetë dinamik dhe i aftë për të gjetur mënyra të reja në rast nevoje

Benefitet

 • Paga konkuruese
 • Zhvillimit profesional të karrierës
 • Balancë e mirë punë-jetë
 • Orarë i rregullt sipas ligjit të punës në Rep. e Kosovës
 • Ekspozimi ndaj klientëve të shumtë nga fusha të ndryshme

Si të aplikoni?

Konkursi është i hapur deri më datën 30/09/2023

Aplikoni duke dërguar e-mail në info@trapezi.net me titull “Aplikim për Graphic Designer”

Ju lutem të bashkangjisni CV-në dhe Portofilion tuaj!

Vetëm grupi i përzgjedhur do të kontaktohen në fazën e intervistimit!

Niveli i punës
Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
30 September, 2023
Industria
Reklamim & Marketing
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Menaxher/e Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
20 Shtator, 2023 nga Kosovapress
I vlefshëm deri më: 26 September, 2023
Reklamim & Marketing
18 Shtator, 2023 nga MOKNE
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Marketing Specialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
30 Gusht, 2023 nga Kosovapress
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Event Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)