Kërkoni punë

Pozita: Intervistues/e në terren

Mundësi punësimi për të gjithë të rinjtë të cilët janë të interesuar të angazhohen si intervistues/e, anketues/e, në të gjitha komunat e Kosovës në kuadër të projektit World Poll 2023 nga Gallup, dhe për mundësi angazhimi me orar fleksibil.

Kualifikimet

  • Aftësi shumë të mira komunikimi
  • Të motivuar
  • Etikë të lartë të punës
  • Shkathtësi për bashkëpunim në grup

Avantazh, por jo kriter

  • Posedimi i patent shoferit
  • Inkurajohen të aplikojnë anketues me eksperiencë në terren dhe të gjithë te interesuarit e të gjitha profileve qe të aplikojnë për këto pozita

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre duke klikuar butonin Apliko tani, për detaje rreth pozitës telefononi në +383 49 125 759.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 October, 2023
DOTS Research
Shikoni profilin
Industria
Shkencë & Hulumtime
Telefoni
049 125 759 049 125**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina