Kërkoni punë

KONKURS PUNE

Versa Engineering SHPK shpall konkurs pune. Kërkojmë Inxhinierë të Ndërtimtarisë të motivuar dhe entuziastë për të bashkëpunuar në projekte inovative.

Lokacioni: Prishtinë, Kosovë.

Përgjegjësitë dhe aktiviteti juaj në firmë përfshin:

  • Vizatimin dhe zhvillimin e planeve të ndërtimit
  • Mbështetjen e inxhinierëve të tjerë sipas kërkesës
  • Angazhimi i rregullt sipas ligjeve në fuqi

Çfarë ju pret në Versa Engineering?

  • Detyra dhe përgjegjësi interesante, duke filluar nga projekte të ndërtimit të lartë e deri tek inxhinieria e urave dhe infrastrukturës. Një ambient pune motivues dhe me mundësi pune nga shtëpia.

Kualifikimet dhe Aftësitë

  • Diplomë Bachelor ose Absolvent/e në Fakultetin e Ndërtimtarisë (Konstruktiv/ Hidro)
  • Përvoja e punës është përparësi
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Njohuri të programit AutoCAD. Njohja e ALLPLAN është përparësi
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët janë të lutur të dërgojnë CV-të duke klikuar butonin Apliko tani.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur ftohen për intervistim.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i lartë (Senior-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
7 October, 2023
Versa Engineering
Shikoni profilin
Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
045 431 057 045 431**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkitekt/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
20 Shtator, 2023 nga Solid Group Shpk
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Inxhinier të Makinerisë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Arkitekt
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
11 Shtator, 2023 nga Mobileria DONI-SH
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Arkitekt - Dizajn Interier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
11 Shtator, 2023 nga Royal R Prishtinë
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
6 Shtator, 2023 nga M-Technologie
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023