Kërkoni punë
10 Gusht, 2023

Titulli i punës: Kamarier

Vendi i Punës: Prishtinë (Te Santea)

Përgjegjësitë

  • Merrni me saktësi porositë
  • Shërbejini ushqimet dhe pijet menjëherë dhe me efikasitet
  • Kontrolloni rregullisht klientët për të siguruar që gjithçka është në rregull
  • Përpunoni pagesat
  • Pastroni dhe mirëmbani zonën e ngrënies dhe tavolinat

Kërkesat

  • Aftësi për shërbimin ndaj klientit
  • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale
  • Aftësi për të punuar në ekip
  • Fleksibilitet për të punuar

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi kontaktoni në numrin 046191919 ose në numrin 048225222 ose të paraqiteni në lokalin tonë afër kompleksit Ramiz Sadiku ose te Santea.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 October, 2023
Rogo’s Lounge Bar
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
048 225 222 048 225**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
13 Shtator, 2023 nga Gizzi Grill
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
8 Shtator, 2023 nga GJIKS & CHICKS
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
8 Shtator, 2023 nga GJIKS & CHICKS
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Ndihmës/e në Kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Shankist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Restaurant Metropol
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Restaurant Metropol
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Trosha
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Gusht, 2023 nga Milky Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Restorant & Kafiteri
23 Gusht, 2023 nga Bomb Doner
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023