Kërkoni punë
15 Shtator, 2023

Përgjegjësitë

  • Përshëndetni dhe ulni klientët
  • Merrni me saktësi porositë
  • Shërbejini ushqimet dhe pijet
  • Kontrolloni rregullisht klientët për të siguruar që gjithçka është në rregull
  • Përpunoni pagesat

Kërkesat

  • Aftësi të shkëlqyera për shërbimin ndaj klientit dhe aftësi për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta
  • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale
  • Aftësi për të kryer shumë detyra dhe për të punuar në një ekip

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi kontaktoni në numrin 049 888 285.

Vendi i punës: Çagllavicë

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 October, 2023
Union Trading
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 888 285 049 888**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkatar/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Shankist/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023