Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

KOMERCIALIST

Lokacioni: Prizren

Kualifikimet

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil
  • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse
  • Të posedojë patentë shofer kategoria B

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@migros-group.com

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
Migros Group
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Online Sales Manager
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga Flutra Shoes
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023