Kërkoni punë
18 Shtator, 2023

Kompania AB Bajrami Sh.p.k shpall konkurs për 1 vend pune

Pozita: Kontabilist/e Financiar/e

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve dhe shitjes
 • Ekzekutimi i operacioneve financiare dhe kontabilitetit në baza ditore, mujore dhe vjetore
 • Mirëmbatja e dokumenteve financiare në bazë të kërkesave ligjore
 • Menaxhimi i llogarive të arkëtueshme dhe pagueshme
 • Kooridon barazimin dhe dokumentimin me klientë dhe furnitorë
 • Pergatitia dhe interpretimi i raporteve financiare
 • Të ketë aftësi analitike për zgjidhjen e problemeve
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura kryen edhe në detyra tjera të kërkuara nga Menaxhmenti

Kushtet për aplikim

 • Minimum 2 vite përvojë pune
 • Diplomë universitare e fushës përkatëse
 • Njohuri të mira të programeve financiare si dhe MS Excel
 • Njohuri të mira të legjislacionit në fuqi dhe të praktikave të kontabilitetit

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
18 October, 2023
AB BAJRAMI SHPK
Shikoni profilin
Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
048 515 252 048 515**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Administratë
18 Shtator, 2023 nga Vamed Services Kosovo
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
13 Shtator, 2023 nga Biohit MDS
I vlefshëm deri më: 13 October, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga cybermaniaks
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Kontabilist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga JYSK
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga Kosova Education Center
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Ekonomist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
11 Shtator, 2023 nga TALIS Kosovo
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Financier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Assistant Auditor
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
1 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Finance Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Manaferra
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Ekonomist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
31 Gusht, 2023 nga Sante Plus Hospital
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023