Kërkoni punë
13 Shtator, 2023

Envinion është kompani udhëheqëse e dizajnit në Kosovë. Vazhdimisht jemi duke i rrit kapacitetet tona dhe jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë si dhe të talenteve të rinj.

Për ti zhvilluar projektet tona, kemi hapur pozitën për (dy) Layout Designers

Aftësitë

  • Duhet të njohë mirë programet e Adobe-s dhe në veçanti Adobe InDesign
  • Të ketë vëmendje në detaje
  • Të njohë mirë elementet e dizajnit
  • Të ketë përgjegjësi ndaj punës dhe afateve kohore

Përgjegjësitë

  • Dizajnimi dhe faqosja
  • Përcjellja e zhvillimeve në industrinë kreative

Na dërgoni Portfolion dhe CV-në tuaj duke klikuar butonin Apliko tani.

Afati për aplikim është deri më: 13 Tetor 2023

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
13 October, 2023
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
049 272 829 049 272**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Asistente Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Zyrtar/e për Marketing
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
20 Shtator, 2023 nga Kosovapress
I vlefshëm deri më: 26 September, 2023
Social Media Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
19 Shtator, 2023 nga ASIXON
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher/e i/e Marketingut
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
8 Shtator, 2023 nga MOKNE
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Social Media Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Marketing Representative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
30 Gusht, 2023 nga Four Points by Sheraton Prishtina
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Reklamim & Marketing
28 Gusht, 2023 nga SARAJEVA STEAK HOUSE
I vlefshëm deri më: 28 September, 2023