Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

NTP Babija hap konkurs për:

Menaxher (Me përvojë)

Kompania ofron kushte të mira pune duke përfshirë

  • Kontratë afatgjate
  • Pagë të mirë dhe bonuse

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit Apliko tani.

Numër telefoni 048692742

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
Babija Commerce
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
045 600 244 045 600**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë