Kërkoni punë
5 Shtator, 2023

Korabi Puratos është kompania më e madhe në vend që merret me shitjen e lëndës së parë për pasticeri, gelateri dhe për prodhimet e furrave të bukës.

Për shkak të rritjes së përgjithshme si kompani jo vetëm në shitje por edhe në prodhim, ofrojmë vende të lira pune si:

Menaxher/e i/e prodhimit

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Menaxhimi i tërë procesit të furnizimit, prodhimit
 • Planifikimi afatshkurtër dhe afatgjatë i procesit të prodhimit
 • Alokimi i resurseve dhe materialeve të nevojshmë për kryerjen e punëve
 • Koordinimi i ekipeve i cili siguron cilësi kulminante dhe arritje të afateve kohore
 • Sigurimi i kualiteit të lartë gjatë procesit të prodhimit
 • Raportimi i vazhdueshëm tek menaxhmenti i lartë
 • Përgjegjësi të tjera sipas nevojave dhe kërkesave

Kualifikimet e kërkuara

 • Së paku 2 vite përvojë pune të drejtëpërdrejtë në procese te prodhimit në fabrikë
 • Preferohet të ketë te përfunduar nivelin Bachelor në drejtime ekonomike apo të posedojë certifikime relevante
 • Aftësi të mira në lidership dhe komunikim
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale
 • Njohuri te pakos së Microsoft Office

Të interesuarit le të dërgojnë CV me të dhënat tyre përmes butonit Apliko tani, ndërsa për informata të tjera le të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049468444.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 October, 2023
Korabi Corporation
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 468 444 049 468**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Menaxher i Përgjithshëm
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023 nga King Security
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Rojeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023 nga King Security
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Pikës
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
28 Gusht, 2023 nga Petrol Company
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023