Kërkoni punë
5 Shtator, 2023

Korabi Puratos është kompania më e madhe në vend që merret me shitjen e lëndës së parë për pasticeri, gelateri dhe për prodhimet e furrave të bukës.

Për shkak të rritjes së përgjithshme si kompani jo vetëm në shitje por edhe në prodhim, ofrojmë vende të lira pune si:

Menaxher i shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Menaxhimi dhe përmirësimi i shitjeve në rajonin e Kosovës
 • Motivimi i ekipit të shitjeve
 • Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise tek klientet potenciale
 • Zgjeron tregun nëpërmjet kërkimit dhe negocimit me klientë të rinj
 • Organizimi I aktiviteteve te marketingut dhe promocioneve
 • Menaxhimi dhe trajnimi i ekipit të shitjeve
 • Arritja e targetit të shitjeve
 • Monitorimi dhe matja e aktivitetit te shitjeve
 • Përgaditja e raporteve të shitjes, stokut dhe raporteve tjera sipas kërkesës së menaxhmentit
 • Hulumtimi dhe ben monitorimi e Konkurences ne treg si dhe sygjeron Kompanine per hapat e metejme
 • Kryen vizita te Top Klientat,ne baze te plani Javor/Mujor te vizitave

Kualifikimet

 • Diplomë universitare
 • Eksperienca e punës minimun 3 vite shitje
 • Aftësi shumë të mira komunikuese, bashkëpunuese dhe raportuese
 • Aftësi të shkelqyera bindese, aftësi për të dalluar mundesitë dhe për t’i ndjekur ato
 • Perparsi Gjuha angleze
 • Të zotëroje leje drejtimi automjeti (klasi B)

Të interesuarit le të dërgojnë CV me të dhënat tyre përmes butonit Apliko tani, ndërsa për informata të tjera le të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049468444.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 October, 2023
Korabi Corporation
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 468 444 049 468**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Menaxher Marketi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
6 Shtator, 2023 nga KAM Kosova
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxhment
6 Shtator, 2023 nga KAM Kosova
I vlefshëm deri më: 6 October, 2023
Menaxher/e i/e prodhimit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023 nga Korabi Corporation
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxher i Përgjithshëm
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023 nga King Security
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Pikës
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
28 Gusht, 2023 nga Petrol Company
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
25 Gusht, 2023 nga SushiCO
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023