Kërkoni punë

Ndihmës Magazinier

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Mbikqyrë praninë e produkteve, magazinimin, shpërndarjen dhe mirëmbajtjen eambjenteve dhe pajisjeve në magazinë
 • Kontrollon sasinë dhe cilesinë e produktit që hynë dhe del nga magazina bashkë me përgjegjësin e magazinës
 • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset për mosdëmtimin e mallit
 • Merretme ngarkim dhe shkarkim të mallit
 • Kryen sistemimin e mallit në magazinë
 • Respekton rregullat e brëndshme të magazinës

Kualifikimet e kerkuara

 • Të ketë aftesiorganizative
 • Të jetë i komunikueshëm
 • Preferohet të perdorë pirunin
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti
 • Të jetë i aftë të punojë në grup

Aplikoni duke dërguar CV në e-mail in jalimusaj@io-ks.com duke cekur ne subject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e CV-ve është 24.09.2023 ora 16:00

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
24 September, 2023
InfoSoft Office
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1997
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Depoist
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023