Kërkoni punë

Kompania “Marketing & Distribution”sh.p.k, me adrese Rr.Epirit, nr.75, Prishtine, shpall konkurs pune per pozitat:

Pozita: Punetor Etiketimi (Stikerimi) ne Depo

Pershkrimi i punes

  • Detyra e punetorit eshte etiketimi\stikerimi i produkteve te kompanise ne hapsirat e depos
  • Vendosja e etiketave te mallit ne cdo produkt sipas standarteve të percaktuara
  • Realizimi i planeve ditore duke ndjekur procedurat e vendosura nga kompania

Kualifikimet qe kerkohen

  • Te ketë te perfunduar shkollen e mesme
  • Shkathtesi organizative dhe prezantuese
  • Të ketë aftesi te menaxhimit të kohës si dhe pergjegjesi dhe perkushtim ndaj punes
  • Te jete i afte per te punuar ne grup
  • I gatshem ndaj përvetësimit të vazhdueshëm të njohurive dhe aftesive të reja, si dhe përmirësimit te atyre ekzistuese.
  • Te udhehiqet drejt qellimeve dhe objektivave

Aplikacionet pranohen deri me datën 19.09.2023 dhe duhet te dergohen duke klikuar butonin Apliko tani.

Aplikimi duhet te permbaje CV tuaj apo dicka tjeter qe ju mendoni se eshte e rendesishme per aplikimin tuaj.

Ne aplikim shenoni edhe poziten e punes per te cilen po konkuroni.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do të njoftohen per interviste.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
5 October, 2023
Marketing & Distribution
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Rrobaqepës/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Patronist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Field Officer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
15 Shtator, 2023 nga Help in Kosovo
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Market Analyst
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
8 Shtator, 2023 nga KRKA
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Punë të përgjithshme
31 Gusht, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Ndihmës Magazinier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Depoist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
25 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Arkatar/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga LIRIDONI DISTRIBUTION
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Sektoriste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Arkëtare
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
24 Gusht, 2023 nga Arteg
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023