Kërkoni punë

Kompania Santefarm sh.p.k me seli në Sllatinë e Madhe, Fushë Kosovë është kompani farmaceutike me shumicë

KONKURS

Vende të lira pune

Pozita:

Përgjegjës në procesin e shpërndarjes (2)

Kriteret për pozitën

  • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
  • Diplomë të shkollës së mesme
  • E obliguar leja për vozitje -kategoria B

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në në email në adresen zyrtare:
office@santefarm.com

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 937 937 049 937**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shofer
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023