Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

Pozita: Shankist

Përgjegjësitë

  • Përgatitni dhe shërbeni pije
  • Sigurohuni që të gjitha pijet të përgatiten saktë dhe në kohën e duhur
  • Mbani një mjedis pune të pastër dhe të organizuar, duke përfshirë zonën e përgatitjes, zonën e shërbimit dhe zonën e ngrënies

Kërkesat

  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Aftësi të forta për shërbimin ndaj klientit dhe aftësi për të komunikuar në mënyrë efektive me klientët
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe vëmendje ndaj detajeve
  • Aftësi për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta dhe për të menaxhuar detyra të shumta njëkohësisht

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi kontaktoni në numrin 049 480 048.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
Restaurant Metropol
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 480 048 049 480**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
13 Shtator, 2023 nga Gizzi Grill
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
8 Shtator, 2023 nga GJIKS & CHICKS
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Shankist/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
8 Shtator, 2023 nga GJIKS & CHICKS
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Kamarier/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Ndihmës/e në Kuzhinë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
6 Shtator, 2023 nga Casa Rita Restaurant
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Kamarier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Restaurant Metropol
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
4 Shtator, 2023 nga Trosha
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Vende pune në gastronomi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
29 Gusht, 2023 nga Milky Kosova
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Restorant & Kafiteri
23 Gusht, 2023 nga Bomb Doner
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023