Kërkoni punë
15 Shtator, 2023

Përgjegjësitë

  • Sigurohuni që të gjitha pijet të përgatiten saktë dhe në kohën e duhur
  • Mbani një mjedis pune të pastër dhe të organizuar, duke përfshirë zonën e përgatitjes, zonën e shërbimit dhe zonën e ngrënies
  • Trajtoni transaksionet me para të gatshme dhe me kartë krediti me saktësi dhe efikasitet
  • Ndiqni të gjitha udhëzimet për shëndetin dhe sigurinë, duke përfshirë trajtimin dhe teknikat e duhura të përgatitjes së ushqimit

Kërkesat

  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Aftësi të forta për shërbimin ndaj klientit
  • Aftësi për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta

Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë, ju lutemi kontaktoni në numrin 049 888 285.

Vendi i punës: Çagllavicë

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
31 October, 2023
Union Trading
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 888 285 049 888**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkatar/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Kamarier/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023