Kërkoni punë
23 Gusht, 2023

Bomb Doner për pikën në Prishtina Mall po kërkon:

Shankist/Sallater (3) – Ndihmës në përgaditjen e donerit (Meshkuj)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Ndiqni udhëzimet
 • Të punoni mirë në një mjedis ekipor
 • Të keni aftësi të mira të menaxhimit të kohës
 • Të jeni të gatshëm për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta
 • Të pranoj detyra nga Kuzhinieri, të bëj para-përgaditjet e përbërësve të ndryshëm

Kriteret

 • E preferushme të ketë përvojë në përgaditjen e donerave
 • Kujdes ndaj detajeve
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Aftësitë e menaxhimit të kohës
 • Aftësia për të punuar në një ekip
 • Gatishmëria për të mësuar

Çfarë ofrojmë ne?

 • Orari i punës 8 orë
 • Kontrata sipasl Ligjeve në Fuqi
 • Shujta ditore + pije
 • Bonuse
 • Pagë neto
 • Kontributet pensionale

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në numrin: 044 203 064.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
23 September, 2023
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 203 064 044 203**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Arkatar/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Kamarier/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Shankist/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023 nga Union Trading
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Restorant & Kafiteri
24 Gusht, 2023 nga Select Restaurant
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023