Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

Shitëse

Ne ofrojmë

  • Pagë konkurruese
  • Orar shumë të përshtatshëm dhe respektim i kodit të punës
  • Ambient cilësor pune & ekip shumë bashkëpunues
  • Trajnime të vazhdueshme

Kërkesat e përgjithshme

  • Preferohet përvojë pune paraprake në shitje
  • Duhet të jenë metodik dhe të organizuar
  • Fleksibile dhe e shpejtë në zgjidhjen e problemeve
  • Kanë njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania

Office Shoes është një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh me një imazh shumë të njohur në shitjen e markave globale të këpucëve si: Lacoste, CAT, Tommy Hilfiger, Vans, Converse, Polo, Ralph Lauren, Calvin Klein, Dr Martens, New Balance, Birkenstock, Skechers, UGG, e shumë të tjera, me një cilësi të lartë e nëpërmjet një shërbimi të përkryer.

Ju lutem dërgoni CV tuaja duke klikuar butonin Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
OFFICE SHOES
Shikoni profilin
Industria
Shitje
Telefoni
049 111 277 049 111**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
26 Shtator, 2023 nga Pandora
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shitëse
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Shtator, 2023 nga Flutra Shoes
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Asistent/e të Shitjes
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Startech
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Agjente e Shitjes
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
15 Shtator, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shitëse
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
12 Shtator, 2023 nga Schafer
I vlefshëm deri më: 12 October, 2023
Shitës Ambulantiv
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga UJË ZAJQECI
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga MADAME COCO
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Asistente e Shitjes
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Shitës/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga MINIMAX
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023