Kërkoni punë
12 Shtator, 2023

SCHAFER – ALBI MALL – PRISHTINË

POZITA: 2 SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatorëve
 • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mbanë lokalin të pastër
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë çfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme

 • Të jetë e shoqërueshëme
 • Të jetë stabile dhe në harmoni me rregullat
 • Të pranon menaxhimin dhe orientimin
 • Të jetë e gatshëme të punoj në ekip
 • Të jetë e gatshëme të punojë orë shtesë (Nëse kërkohet)
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj
 • Të ketë etikë të punës
 • Mosha (18-30)

Kualifikimet

Shkollimi i mesëm apo Bachelor

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi.

Të interesuarat mundë të dërgojnë CV dhe një fotografi përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
12 October, 2023
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 139 122 044 139**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse Online
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Agjent i Shitjeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Shtator, 2023 nga HEALTH PHARMA
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Asistent/e të Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Startech
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Agjente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
15 Shtator, 2023 nga Mercury Sports
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023
Agjent i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
13 Shtator, 2023 nga Line Group
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shitës Ambulantiv
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga UJË ZAJQECI
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent i Shitjes në Teren
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga LISI-M
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e pjesshme (Part Time)
Shitje
6 Shtator, 2023 nga Terranova Kosova
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Asistent/e i/e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga MADAME COCO
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Asistente e Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023