Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

NTP Babija hap konkurs për:

Shitëse në Showroom

Kompania ofron kushte të mira pune duke përfshirë

  • Kontratë afatgjate
  • Pagë të mirë dhe bonuse

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit Apliko tani.

Numër telefoni 048692742

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
Babija Commerce
Shikoni profilin
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
045 600 244 045 600**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shitëse
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
22 Shtator, 2023 nga Flutra Shoes
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Agjent i Shitjes
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023