Kërkoni punë

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.

Të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë në piken e re, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapura të punës

Shofer në teren 

Për këtë pozicion, kandidatët e suksesshëm duhet të kalojnë këto kualifikime

  • Kategoria e vozitjes B 
  • Përvojë në drejtimin e makinave në rrugë
  • Aftësi të mira komunikuese dhe vendosmëri për të arritur destinacionet me kohë

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Transporti i produkteve nga depoja në destinacionet e klientëve
  • Sigurimi që produktet të mbërrijnë në destinacionet e tyre me kohë dhe pa dëmtime
  • Asistimi në ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve

Orari i punës: Full time 

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV përmes butonit Apliko tani.

CV-ja duhet domosdoshmërisht të përmbajë

Informata personale: Emri, mbiemri, adresa, numri i telefonit dhe adresa e email-it
Edukimi: Emri i institucionit, grada e arritur dhe datat e përfundimit të shkollimit
Fotografi
Informata rreth pervojes së praktikës ose punës nëse ka

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
11 October, 2023
Industria
Shitje
Themelimi
2009
Telefoni
049 716 075 049 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Shofer (B)
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Postier
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
24 Gusht, 2023 nga SPEED POSTA
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Automobilistikë & Transport
24 Gusht, 2023 nga Megi Bau
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Shofer (C)
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
10 Gusht, 2023 nga Tregtia Shpk
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023