Kërkoni punë
4 Shtator, 2023

Përgjegjësitë kryesore

 • Zhvilloni dhe ekzekutoni strategji gjithëpërfshirëse të mediave sociale për t’u lidhur me qëllimet dhe objektivat e kompanisë
 • Krijoni dhe kuroni përmbajtje tërheqëse, duke përfshirë tekstin, imazhin dhe videon, për të gjitha platformat e mediave sociale
 • Nxitni dhe rritni komunitetin tonë në internet duke u angazhuar në mënyrë aktive me audiencën tonë, duke iu përgjigjur komenteve dhe mesazheve dhe duke ndërtuar marrëdhënie
 • Menaxhoni dhe ruani praninë tonë në platformat kryesore të mediave sociale, duke përfshirë Facebook, Instagram dhe të tjera sipas nevojës
 • Ndiqni dhe analizoni performancën e mediave sociale duke përdorur metrika dhe njohuri për të marrë vendime të bazuara në të dhëna dhe për të përmirësuar vazhdimisht strategjitë
 • Planifikoni dhe ekzekutoni fushata dhe promovime në mediat sociale, duke përfshirë fushatat reklamuese, konkurset dhe dhuratat
 • Siguroni qëndrueshmërinë e markës në të gjitha kanalet e mediave sociale, duke iu përmbajtur udhëzimeve të markës sonë

Kualifikimet

 • Përvojë e dëshmuar si Menaxher i Mediave Sociale ose në një rol të ngjashëm
 • Njohuri të shkëlqyera të platformave të mediave sociale dhe praktikave më të mira të tyre
 • Aftësi të forta krijimit të përmbajtjes dhe tregimit
 • Aftësi në mjetet dhe analitikën e menaxhimit të mediave sociale
 • Mendësi analitike me aftësinë për të interpretuar të dhënat dhe për të nxjerrë njohuri
 • Mendimtar krijues me aftësi për të gjeneruar ide novatore
 • Aftësi të forta organizative dhe menaxhuese të kohës
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, si me shkrim ashtu edhe me gojë

Dërgo CV përmes butonit Apliko tani.

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
I vlefshëm deri më
4 October, 2023
Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Prishtina

Punë të ngjashme

Punë të tjera të ngjashme që mund t'ju interesojnë

Asistente Marketingu
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
21 Shtator, 2023 nga Flurim Fashion
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Zyrtar/e për Marketing
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
20 Shtator, 2023 nga Kosovapress
I vlefshëm deri më: 26 September, 2023
Social Media Manager
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
19 Shtator, 2023 nga ASIXON
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Layout Designer
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
13 Shtator, 2023 nga envinion
I vlefshëm deri më: 13 October, 2023
Menaxher/e i/e Marketingut
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
8 Shtator, 2023 nga MOKNE
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Marketing Representative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
30 Gusht, 2023 nga Four Points by Sheraton Prishtina
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Reklamim & Marketing
28 Gusht, 2023 nga SARAJEVA STEAK HOUSE
I vlefshëm deri më: 28 September, 2023