Delta Security

Prishtina

Rreth Delta Security

Delta Security është Kompani Profesionale në ofrimin e Shërbimeve Private të Sigurisë. Shërbimet të cilat i ofron janë:

Monitorim i Sistemeve të Sigurisë – Delta Security është e pajisur me teknologjinë më moderne për monitorimin e sistemeve të sigurisë në territorin e Kosovës me Ekipe të specializuara për intervenim.

Punëtor i Sigurimit Fizik – Roje – Oficerët e sigurimit të Delta Security janë zgjedhja më e përshtatshme dhe më e duhur për sigurinë tuaj dhe mbrojtjën e pronës dhe biznesit tuaj.

Sigurim i Tubimeve Publike – Delta Security ka eksperience të gjatë në sigurimin e tubimeve publike, përfshirë, Koncerte, Ngjarje Sportive, Organizime Kulturore dhe Evente tjera të ndryshme.

Mbrotja e Afërt e Personave – OMA – Ekipi për Mbrojtje të Afërt – OMA i Delta Security, është ekip i specializuar dhe pajisur me pajisje profesionale për të mbrojtur jetën e klientit.

Transport i Parave të Gatshme – Delta Security ofron shërbime profesionale me ekipe dhe mjete të specializuara për Transportin e Parave të Gatshme – TPG dhe gjërave me vlerë.

Konsulencë për Siguri – Delta Security ka një ekip profesionistësh, të specializuar dhe të gatshëm që ti analizojnë dhe diskutojnë kërkesat tuaja rreth sigurisë dhe të ofrojnë zgjidhjen më të mirë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Delta Security

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Siguri
Telefoni
049 528 000 049 528**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina