Rreth Nesh

Këtu është gjëja më e rëndësishme që duhet të dini: ne jemi më shumë sesa thjesht një agjenci punësimi. Ne ndihmojmë bizneset e vogla të realizojnë potencialin e tyre të plotë të rritjes dhe jemi investuar në suksesin e tyre.

Që nga viti 2022

hellopuna L.L.C. u themelua në Shkurt 2022.

6 Ekspertët

Ne jemi super krenarë për ekipin tonë të larmishëm dhe të talentuar.

Biznese

Ne punojmë me qindra biznese ashtu si tuajat.

Ekipi ynë udhëhiqet nga suksesi juaj. Çdo ditë, ne do të mbështesim biznesin tuaj dhe do t’ju ndihmojmë të keni sukses.

Historia jonë

hellopuna është një faqe interneti për kërkimin e punës dhe karrierën e themeluar në vitin 2022.

Misioni i hellopuna është t’u ofrojë punëkërkuesve një platformë për të hulumtuar kompanitë dhe pagat, si dhe t’u ofrojë punonjësve një hapësirë për të ndarë në mënyrë anonime përvojat dhe opinionet e tyre për vendet e tyre aktuale ose të mëparshme të punës. Kompania shpejt fitoi popullaritet dhe që atëherë është bërë një nga faqet më të mëdha të kërkimit të punës në Kosovë, me mbi 30 mijë vizitorë mujorë.

hellopuna operon si një filial i pavarur dhe ka ruajtur fokusin e saj në ofrimin e punëkërkuesve me njohuri të vlefshme për kompanitë dhe karrierën.

hellopuna ka vazhduar gjithashtu të zgjerojë shërbimet e saj dhe tani ofron mjete për kërkimin e punës, burime të ndërtimit të rifillimit, krahasime të pagave dhe një sërë mjetesh për punëdhënësit për të menaxhuar përpjekjet e tyre për rekrutimin dhe markën. Kompania mbetet një burim i besueshëm për punëkërkuesit dhe punëdhënësit njësoj, duke ofruar informacion dhe mbështetje të vlefshme për ata që kërkojnë të avancojnë karrierën e tyre ose të punësojnë talentë të lartë.

Premtimi ynë

Në hellopuna.com, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme si për punëkërkuesit ashtu edhe për punëdhënësit. Premtimet tona për ju përfshijnë:

Listime pune me cilësi të lartë: Ne premtojmë të ofrojmë një gamë të larmishme të listave të punës që janë relevante, të përditësuara dhe të cilësisë më të lartë.

Kërkim i lehtë pune: Ne premtojmë ta bëjmë procesin e kërkimit të punës sa më të thjeshtë dhe efikas me mjete dhe filtra të përshtatshëm për përdoruesit.

Privatësia dhe siguria: Ne premtojmë të mbrojmë informacionin tuaj personal dhe aplikimet për punë, duke siguruar privatësinë dhe sigurinë tuaj në çdo kohë.

Burimet e zhvillimit të karrierës: Ne premtojmë t’ju ofrojmë burime dhe mbështetje për t’ju ndihmuar të zhvilloni karrierën tuaj, duke përfshirë mjetet e ndërtimit të rinisë, këshillat për karrierën dhe këshillat për intervistat.

Lidhja me punëdhënësit: Ne premtojmë t’ju lidhim me një gamë të gjerë punëdhënësish, duke ju dhënë mundësi punësimi që mund të mos i keni gjetur ndryshe.

Rekomandime të personalizuara për punë: Ne premtojmë t’ju ofrojmë rekomandime të personalizuara për punë bazuar në interesat, aftësitë dhe historinë tuaj të punës.

Përputhja e shpejtë dhe efikase: Ne premtojmë t’ju përshtatim me mundësitë e punësimit sa më shpejt dhe me efikasitet të jetë e mundur, duke reduktuar kohën dhe përpjekjen e nevojshme për të gjetur një punë.

Mbështetja e përdoruesit: Ne premtojmë t’ju ofrojmë mbështetje dhe ndihmë kur është e nevojshme, pavarësisht nëse është përgjigjja e pyetjeve, zgjidhja e çështjeve ose ofrimi i udhëzimeve.

Misioni ynë është t’ju ndihmojmë të gjeni punën tuaj të ëndrrave dhe t’u ofrojmë punëdhënësve grupin më të mirë të mundshëm të kandidatëve për punë. Faleminderit që zgjodhët hellopuna.com.