FAQ

Keni pyetje? Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të filloni me produktin tonë.

FAQs për kompanitë

Si mund të krijoj një profil kompanie në hellopuna?

 • Për të krijuar një profil kompanie në hellopuna, thjesht klikoni në butonin “Regjistrohu” në faqen kryesore dhe zgjidhni “Unë jam Punëdhënës” si lloj llogarie. Plotësoni formularin e regjistrimit dhe krijoni profilin e kompanisë tuaj.

Si mund të postoj një punë në hellopuna?

 • Pasi të keni krijuar një profil të kompanisë, mund të postoni një punë duke klikuar në butonin “Postoni një punë” në panelin tuaj. Plotësoni formularin e listës së punës me informacionin e nevojshëm dhe klikoni “Dërgo” për të postuar vendin e punës.

Si të kërkoj kandidatë në hellopuna?

 • Ju mund të kërkoni për kandidatët sipas fjalës kyçe, vendndodhjes dhe industrisë duke përdorur shiritin e kërkimit në krye të faqes sonë kryesore. Ju gjithashtu mund të shfletoni CV-të sipas kategorisë ose vendndodhjes duke përdorur filtrat në shiritin anësor të majtë.

Si t’i menaxhoj listat e mia të punës?

 • Ju mund të menaxhoni listat tuaja të punës duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar te faqja “Menaxho punët“. Këtu mund të shikoni dhe modifikoni listat tuaja aktuale të punës, si dhe të shihni numrin e aplikantëve për secilën punë.

Si mund të blej një paketë postimi pune?

 • Ju mund të blini një paketë postimi pune duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar te faqja “Paketat“. Këtu mund të zgjidhni paketën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe të vazhdoni me arkë.

Si mund të kontaktoj mbështetjen e klientit?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në support@hellopuna.com.

FAQs për kandidatët

Si mund të krijoj një profil kandidati në hellopuna?

 • Për të krijuar një profil kandidati në hellopuna, thjesht klikoni në butonin “Regjistrohu” në faqen kryesore dhe zgjidhni “Kandidat” si lloj llogarie. Plotësoni formularin e regjistrimit dhe krijoni profilin tuaj.

Si të kërkoj punë në hellopuna?

 • Ju mund të kërkoni punë sipas fjalës kyçe, vendndodhjes dhe industrisë duke përdorur shiritin e kërkimit në krye të faqes sonë kryesore. Ju gjithashtu mund të shfletoni listat e punëve sipas kategorisë ose vendndodhjes duke përdorur filtrat në shiritin anësor të majtë.

Si mund të aplikoj për një punë?

 • Për të aplikuar për një vend pune, thjesht klikoni në butonin “Aplikoni tani” në listën e vendeve të punës. Do t’ju kërkohet të ngarkoni CV-në tuaj dhe të plotësoni çdo material shtesë aplikimi të kërkuar nga punëdhënësi.

Si ta përditësoj CV-në time?

 • Ju mund të përditësoni CV-në tuaj në çdo kohë duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke ngarkuar një version të ri në cilësimet e profilit tuaj

Si mund ta di nëse një punëdhënës e ka parë profilin tim?

 • Do të merrni një njoftim me email kur një punëdhënës të shikojë profilin tuaj.

A mund ta tërheq aplikimin tim pasi të kem aplikuar për një punë?

 • Po, ju mund ta tërhiqni aplikacionin tuaj duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar në faqen tuaj “Aplikimet e mia“. Këtu, ju do të mund të tërhiqni aplikimin tuaj për çdo punë për të cilën keni aplikuar.

Si mund të kontaktoj mbështetjen e klientit?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në info@hellopuna.com.

FAQs të përgjithshme

Si funksionon hellopuna?

 • hellopuna lidh punëkërkuesit me punëdhënësit përmes një platforme miqësore për përdoruesit. Punëkërkuesit mund të krijojnë një profil, të ngarkojnë CV-në e tyre dhe të kërkojnë punë. Punëdhënësit mund të postojnë lista pune, të kërkojnë kandidatë dhe të kontaktojnë me të punëkërkues.

A ka një tarifë për të përdorur hellopuna?

 • Nuk ka asnjë tarifë për punëkërkuesit për të përdorur hellopuna. Punëdhënësve mund t’u kërkohet të blejnë një paketë postimi pune ose abonim për të postuar listat e vendeve të punës dhe për të hyrë në disa veçori.

Sa shpesh shtohen listat e reja të punës në hellopuna?

 • Listimet e reja të punës shtohen në hellopuna rregullisht nga punëdhënësit. Punëkërkuesit mund të regjistrohen për njoftimet e punës për t’u njoftuar për listat e reja të punës që përputhen me preferencat e tyre.

Si mund të marr ndihmë nëse kam një pyetje ose problem?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në info@hellopuna.com.

A janë të sigurta të dhënat e mia personale në hellopuna?

 • Ne e marrim shumë seriozisht sigurinë e informacionit personal të përdoruesve tanë. Ne përdorim protokolle sigurie dhe masa standarde të industrisë për të mbrojtur informacionin tuaj.

A mund ta përdor hellopuna në pajisjen celulare?

 • Po, hellopuna është plotësisht reaguese dhe mund të aksesohet nga çdo pajisje, duke përfshirë celularin, tabletin, laptopin dhe desktopin.

Si mund të çabonohem nga emailet dhe njoftimet tuaja?

 • Ju mund të çregjistroheni nga emailet dhe njoftimet tona duke u identifikuar në llogarinë tuaj, duke shkuar te faqja “Cilësimet” dhe duke çaktivizuar njoftimet me email.

Keni ende nevojë për ndihmë? Jemi këtu!