Kategori: Punët

2 Gusht, 2023
Intervistë   •   Punët   •   Zhvillim
Fjalitë që kandidatët duhet t’i shmangin gjatë një interviste pune
Një intervistë për punë është një mundësi për një kandidat që të lërë një përshtypje të mirë te një punëdhënës i mundshëm. Megjithatë, ka disa gjëra që një kandidat duhet...
10 Korrik, 2023
Karriera   •   Punët   •   Zhvillim
Punët hibride: përfitimet dhe mundësitë të cilat ofrohen!
Në një treg pune gjithnjë në zhvillim, ku teknologjia vazhdon të riformësojë industritë dhe të ripërcaktojë rolet tradicionale, është shfaqur një kategori e re punësimi – punët hibride. Këto pozicione...
17 Prill, 2023
Si të filloni të kërkoni një punë të re në Kosovë?
Fillimi i kërkimit tuaj të punës në Kosovë: Këshilla dhe Strategji Kërkimi i një pune të re mund të jetë një detyrë e frikshme, veçanërisht në një vend të ri...