Paketat


Paketat e listuara më poshtë janë për periudhë mujore prej 30 ditësh.

SILVER GOLD
20.00€40.00€
Profil Profesional i KompanisëProfili profesional me të gjitha detajet, imazhet dhe videot
Konkurse në PlatformëTë gjitha konkurset ndaras dhe të veçuara për pozitë
Dizajnimi i kampanjësDizajn unik i kampanjës për rrjetet sociale & platformë
Rrjete socialeShpërndarja e konkurseve në rrjetet sociale
Auto refreshRifreskim automatik
Pin to TopVendosja e konkurseve në pozicionet Top
Përpilim i konkurseveNdihmë në përpilim të konkurseve
Reklamim i sponzorizuarReklamim i sponsorizuar në Rrjetet Sociale

Paketat e listuara më poshtë janë për periudhë vjetore apo për 365 ditë me pakufizim konkurse të publikuara në hellopuna.com


SILVERGOLDPLATINUM
100.00€200.00€400.00€
Profil Profesional i KompanisëProfili profesional me të gjitha detajet, imazhet dhe videot
Konkurse në PlatformëTë gjitha konkurset ndaras dhe të veçuara për pozitë
Dizajnimi i kampanjësDizajn unik i kampanjës për rrjetet sociale & platformë
Rrjete socialeShpërndarja e konkurseve në rrjetet sociale
Auto refreshRifreskim automatik
Pin to TopVendosja e konkurseve në pozicionet Top
Përpilim i konkurseveNdihmë në përpilim të konkurseve
Reklamim i sponzorizuarReklamim i sponsorizuar në Rrjetet Sociale
Blog i sponzorizuarBlog i veçantë për konkurset tuaja në hellopuna Blog
Biletat në EventeBileta falas për Departamentin e Burimeve Njerëzore në evente të organizuara nga hellopuna