Dielli Home L.L.C.

Mitrovicë

Rreth Dielli Home L.L.C.

Ne jemi një kompani mobiljesh e specializuar në pjesët elegante dhe moderne për çdo dhomë të shtëpisë tuaj.

Shpejtësi
Koha është gjëja më e çmueshme që një person mund ta shpenzoj – Theophrastus. Ne ju kursejm kohën.

Ekzekutim Me Mençuri
Suksesi vie jo vetëm duke pasur një plan të mirë, por duke e ekzekutuar atë me mençuri dhe kujdes.

Dizajn Perfekt
Dizajnet më të mira fillojnë me një fund në mendje, por me punë nga ai moment. Ne përkujdesemi për atë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Dielli Home L.L.C.

Aktor/e
Mitrovicë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 13 April, 2023
Designer/e Enterieri
Mitrovicë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
6 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Punonjës në fabrikë
Mitrovicë
Kohë e plotë (Full Time)
6 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Montier
Mitrovicë
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
6 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
049 738 000 049 738**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë