Falcon – Posta Online

Lipjan

Rreth Falcon – Posta Online

Falcon ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të besueshme dhe efikase të dërgimit të postës dhe paketave për klientët në mbarë botën. Me një sërë opsionesh transporti dhe shpejtësi të dorëzimit, ne e bëjmë të lehtë dërgimin dhe marrjen e postës dhe paketave, pavarësisht se ku jeni apo ku po dërgoni.

Ekipi ynë me përvojë i profesionistëve të postës është i përkushtuar të sigurojë që posta dhe paketat tuaja të mbërrijnë në mënyrë të sigurt dhe në kohë, pavarësisht nëse po dërgoni një letër personale ose një dërgesë të madhe mallrash. Ne përdorim teknologjitë më të fundit të gjurmimit dhe sigurisë për të ofruar përditësime në kohë reale për vendndodhjen e paketës suaj dhe për të mbrojtur sendet tuaja të vlefshme gjatë transportit.

Përveç shërbimeve tona të transportit, ne ofrojmë gjithashtu një sërë opsionesh të përshtatshme për menaxhimin e dërgesave të postës dhe paketave tuaja. Nga njoftimet e gjurmimit dhe dorëzimit në internet deri te shërbimet e marrjes dhe dërgimit të paketave, ne e bëjmë të lehtë qëndrimin në krye të postës tuaj dhe i mbajmë dërgesat tuaja të lëvizin pa probleme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Falcon – Posta Online

Shpërndarës
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
16 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 16 April, 2023
Shpërndarës
Drenas
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
16 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 16 April, 2023
Shpërndarës
Rahovec
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
16 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 16 May, 2023
Industria
Transport
Telefoni
045 885 889 045 885**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan