KOSOVAZO

Prizren

Rreth KOSOVAZO

KOSOVAZO është një kompani ndërkombëtare e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e produkteve inovative të kopshtit. Për më shumë se 20 vjet, ne jemi të vendosur në tregun Gjerman dhe Zviceran me produktet tona me një standard të lartë cilësie.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga KOSOVAZO

Punëtor prodhimi
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Përgjegjës për paketim
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Laminues
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Prodhim & Fabrikë
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
049 302 878 049 302**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren