PIXEL PRINT

Prishtina

Rreth PIXEL PRINT

Studio Grafike për dizajn, 3D Reklama dhe të gjitha llojet e printimeve.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga PIXEL PRINT

Administratore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administrative & Klerike
1 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
1 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
049 332 300 049 332**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina