QTA

Fushë Kosovë

Rreth QTA

QTA është rrjet i marketeve dhe është pjesë e Arjeta Group.

Tash pe din ku me ble!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga QTA

Sektorist
Klinë
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Pranues Malli
Klinë
Kohë e plotë (Full Time)
Logjitstikë & Furnizim
13 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Industria
Shitje
Telefoni
049 273 600 049 273**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë