Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 2 Punë

Recepsioniste
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
1 Shtator, 2023 nga Lux Apartments
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të rezervimeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Udhëtim, Mikpritje dhe Turizëm
28 Gusht, 2023 nga Barileva Turist
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Konkurse Kompanitë