Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 13 Punë

Menaxhment
19 Shtator, 2023 nga DVV INTERNATIONAL
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Product Manager
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
11 Shtator, 2023 nga ITD SHPK
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Menaxher Marketi
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
6 Shtator, 2023 nga KAM Kosova
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxhment
6 Shtator, 2023 nga KAM Kosova
I vlefshëm deri më: 6 October, 2023
Menaxher/e i/e prodhimit
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023 nga Korabi Corporation
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxher i Shitjes
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
5 Shtator, 2023 nga Korabi Corporation
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxher
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Menaxher i Pikës
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
31 Gusht, 2023 nga Petrol Company
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Menaxher i Përgjithshëm
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023 nga King Security
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Rojeve
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
29 Gusht, 2023 nga King Security
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher i Pikës
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
28 Gusht, 2023 nga Petrol Company
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
25 Gusht, 2023 nga SushiCO
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Konkurse Kompanitë